Hoe werkt het?


Vandaag de dag staat techniek centraal in ons leven, zonder dat we dit misschien altijd doorhebben. Of het nu een slimme thermostaat is of een app om uw auto voor te verwarmen, internet en slimme apparaten hebben een hoop mogelijk gemaakt in ons dagelijkse leven. Kunnen we zonder deze innovaties? Ja, het is geen primaire behoefte. Maken deze innovaties ons leven een stuk eenvoudiger en gemakkelijker, ook op die vraag is het antwoord ja. Voortkomend uit dergelijke oplossingen zien we steeds meer technieken die het dagelijks leven eenvoudiger, toegankelijker, zelfstandiger en innovatiever maken.

Vandaag de dag is de smartphone niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar zijn hier nou geen alternatieven voor? Ja dat is zeker het geval. Met slimme en volledig autonome smartwatches bent u niet altijd afhankelijk van uw smartphone en heeft u een klein, draagbaar apparaat wat (voor een groot deel) een smartphone kan vervangen. Connected Company biedt dergelijke smartwatches aan en voegt hier functionaliteiten aan toe. Ook de connectiviteit regelen we voor u, zodat u één aanspreekpunt hebt voor uw product en dienst. Wel zo fijn mocht u vragen of hulp nodig hebben bij het gebruik hiervan.Hoe werkt dat dan precies?

De producten en diensten van Connected Company worden altijd in een drieluik geleverd: het apparaat, de verbinding en het platform om het apparaat te beheren. Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatief en betrouwbaar product en de verbinding op basis van het KPN netwerk in Nederland.

Met de Connected Company app kunt u (bijv. in het geval van het Connected Kids horloge) volledig bepalen wat er wel en niet mag op het horloge (wie mag er wel en niet gebeld worden), het apparaat traceren en nog veel andere handige dingen doen.

In Nederland wordt de connectiviteit op basis van het KPN netwerk geleverd en biedt volledige functionaliteit in Europa.

De smartwatches die wij aanbieden zijn uitgebreid getest, door gebruikers binnen de doelgroep. Door het aanpassen van de instellingen in de smartwatch worden deze volledig naar de wens van onze klanten ingesteld en geleverd.

 

 

 

Doordat we over het volledige proces (apparaat, platform en de verbinding) de controle hebben, kunnen we de werking van onze producten en diensten garanderen. Mocht u onverhoopt toch ergens tegenaan lopen, dan kunnen we u goed helpen omdat we alles in eigen beheer hebben.