Over ons


Connected Company biedt als Nederlands bedrijf kwaliteitsproducten en diensten die het leven van individuen vergemakkelijken of verzelfstandigen en bijdragen aan een gevoel van veiligheid (veilig op pad).

De Connected Kids K01 is de perfecte manier om bijvoorbeeld kinderen de wereld te laten ontdekken en toch te weten waar ze zijn.

De Connected Life E01 is ook uiterst geschikt voor mensen die willen laten weten waar ze zijn of wanneer ze hulp nodig hebben, zoals senioren of mensen met een bepaalde zorgbehoefte.

Wij bij Connected Company nemen graag de verantwoordelijkheid over een goed werkend product en bijbehorende dienst. Hierbij combineren we het leveren van het product met een eigen platform en connectiviteitsdiensten om dit te kunnen waarborgen. Hierdoor hebben onze klanten één aanspreekpunt mochten ze ergens mee zitten.

Wel zo makkelijk, net zoals het gebruik van onze producten en diensten.Vanuit ons kantoor in Amsterdam zetten wij ons iedere dag in om het gebruik van technologie op een eenvoudige wijze bij te laten dragen aan het leven van onze klanten. Dit doen wij met een zeer gemotiveerd team van (ervaren) collega’s die uitgebreide ervaring hebben met dienstverlening aan consumenten, zakelijke klanten en zorginstellingen.

Door deze jarenlange ervaring nu te gebruiken voor de ontwikkeling van volledig autonome smart wearables, dragen we bij aan een zelfstandig leven van onze klanten en aan een gevoel van veiligheid (veilig op pad).


Altijd in contact met elkaar

Met de producten en diensten van Connected Company kunnen alle familieleden, jong en oud met elkaar communiceren.

Altijd spraakfunctionaliteit

Alle smartwatches van Connected Company worden inclusief spraakfunctionaliteit ontwikkeld. Wel zo handig in het communiceren met de familieleden.

Eigen connectiviteit

Met de eigen connectiviteitsdiensten van Connected Company kunnen we de werking en veiligheid van onze producten garanderen.


Verdere ontwikkelingen


Nieuwe producten en diensten

Connected Company gaat door. Inmiddels zijn we bezig met de ontwikkeling van een high-end autonome smartwatch de Connected Life E02. We hopen u hierover in 2018 verder te mogen informeren.

Tevens is de ontwikkeling van Connected Home en Connected Office ook in ontwikkeling.

Connected Services

Met onze producten is in de toekomst meer mogelijk. Klik hier om op de hoogte gehouden te worden van ontwikkelingen zoals alarmcentrales en opvolging.

Binnenkort meer…


Onderdeel van IoT unlimited


Connected Company is onderdeel van IoT unlimited. Vanuit IoT unlimited houden we ons dagelijks bezig met het realiseren van innovatieve kwaliteitsproducten vanuit de technische mogelijkheden die het Internet of Things (IoT) ons reeds biedt en in de toekomst nog meer zal gaan bieden.

Als groep staan wij voor Nederlandse kwaliteitsproducten die gericht zijn op het slimmer, efficiënter en eenvoudiger maken van ons dagelijkse leven. Dit met behulp van technologisch innovatieve producten.

IoT unlimited is een ICT-bedrijf wat zich volledig inzet op het concreet toepasbaar maken van IoT oplossingen. Hierbij staat centraal het kunnen aansturen en beheren van verschillende toepassingen en de benodigde connectiviteit hiervoor.

Wilt u meer weten over IoT unlimited? Klik hier om naar de website te gaan.