Veelgestelde vragen


Vragen over bellen en gebeld worden

1. Als ik in het buitenland ben en bel met de smartwatch, krijg ik iemand anders aan de lijn hoe kan dit?

Zodra de smartwatch in het buitenland is, zult u moeten bellen vanaf de smartwatch naar Nederlandse nummers met 0031 voor het nummer. U kunt de telefoonnummers eenvoudig aanpassen via de app. Ga naar contacten en houdt het nummer wat u wilt aanpassen kort ingedrukt. U kunt deze nu aanpassen en weer opslaan.

2. Er kan wel vanaf de smartwatch naar mijn nummer worden gebeld, maar ik kan niet naar de smartwatch bellen.

Het kan zijn dat de nummerherkenning niet aanstaat. De smartwatch ziet dan niet welk nummer er naar de smartwatch belt en blokkeert deze automatisch. Stel uw telefoon zo in dat uw nummer wordt meegezonden.

3. Kunnen onbekende nummers naar de smartwatch bellen?

Nee, alleen nummers die u zelf heeft geaccepteerd of ingesteld, kunnen de smartwatch bellen.

4. Hoe waardeer ik mijn prepaid tegoed op?

U kunt prepaid tegoed bestellen in onze webshop. Vul tijdens het bestelproces het telefoonnummer in van de smarwatch waarvoor het tegoed bestemd is.