We kennen het allemaal wel, uw kind is buiten aan het spelen en moet thuiskomen voor het eten. Of uw kind gaat alleen op de fiets naar school en u wilt graag weten of hij/zij goed is aangekomen. Een greep uit de voorbeelden waar u als ouders tegenaan kunt lopen. Op te jonge leeftijd beginnen met een telefoon en/of smartphone kan in veel gevallen niet wenselijk zijn. Deze kunnen makkelijk kwijtraken (diefstal) of kapot gaan en het beheren van een smartphone kent meer beperkingen.

Om deze reden heeft Connected Company de Connected Kids K01 smartwatch ontwikkeld. Hiermee kunt u als ouder uw kind veilig en gecontroleerd de wereld laten ontdekken en heeft u een draagbaar product waarmee u in contact staat met uw kind(eren). Hiermee weet u waar uw kind is, zouden potentieel gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden als ze te ver of op plaatsen komen die u liever niet heeft of op tijd aan tafel te hebben. U kunt ze natuurlijk ook altijd bellen via de smartwatch.


Beschikbaar met blauw, turquoise, groen of roze scherm.


Leer uw kind zelfstandiger te zijn met de Connected Kids (K01) smartwatch welke u gebruikt in combinatie met de Connected Company app. Door de GPS tracker kunt u via de app zien waar uw kind zich op dat moment bevindt en de reeds afgelegde routes bekijken. In de smartwatch zit ook een telefoonoptie zodat u altijd met elkaar in contact kunt komen. Of stuur simpel een spraakberichtje als het eten klaar is.

De Connected Kids K01 is volledig in te stellen en beheren via de app, zo heeft u als ouder precies in de hand wie er contact kan leggen met uw kind(eren).

Mocht uw kind in een noodsituatie terecht komen, dan kan er door middel van de SOS knop alarm worden geslagen. Hiermee worden 4 vooraf ingestelde nummers een voor een (in totaal max. 3 x) gebeld tot een verbinding tot stand is gekomen. Via de app kunt u dan direct zien waar uw kind is en inspelen op de situatie.

Door deze functionaliteiten kunt u uw kind veel meer vrijheid geven om de wereld zelf te gaan ontdekken. Dit zal uw kind een boost aan zelfvertrouwen geven wat goed is voor zijn of haar ontwikkeling.Installatiehandleiding

Om uw Connected Kids (K01) smartwatch in gebruik te nemen, kunt u hier de installatiehandleiding downloaden.

Volledige handleiding

Wanneer u de volledige handleiding wilt bekijken, klik dan hier om deze te downloaden.

Hulp nodig?

Mail ons op support@connected-company.nl.


Het ontwerpBij het ontwerpen van de Connected Kids K01 smartwatch is rekening gehouden met de situatie in Nederland en de EU.

We hebben getracht het model ze klein mogelijk te houden en optimale accuduur te bereiken.

Keuze in kleuren te geven in combinatie met een tijdloos ontwerp en kleurstelling. Immers groeien kinderen snel en verandert hun smaak ook nog wel eens terwijl de smartwatch wel even meegaat.

Geen spelletjes i.v.m. batterij duur en grootte van de smartwatch alsmede draagcomfort. Niet geheel onbelangrijk, dit voorkomt ook afleiding in de klas.

Uit de reacties van de kinderen en ouders uit de testgroepen is gebleken dat kinderen snel wennen aan het ‘s ochtends om doen van de smartwatch.

Ook blijkt dat de meerderheid uit de testgroep het zelf ook als handig ervaart dat ze kunnen bellen. Juist op weg naar school kunnen de smartwatches gewoon mee.

Er kan niet meegeluisterd worden zonder dat er opgenomen wordt. Dus de privacy van de omgeving wordt op deze manier ook niet geschaad. Iets dat in Duitsland inmiddels verboden is, maar bij veel in Nederland geïmporteerde buitenlandse producten er wel op zit.

Geluiden op de smartwatch, zoals ringtone en wekkers, kunnen bijvoorbeeld tijdens schooltijden op “stil” worden gezet.

Voor de locatie informatie hebben we bewust gekozen voor WiFi en GPS en geen LBS, iets dat in combinatie met de grote dichtheid van GSM masten in NL veel foutmeldingen (foute locaties) zou veroorzaken.Connected Kids is o.a. verkrijgbaar bij:

 

Connected Company is aangesloten bij de geschillencommissie